Gratis verzendingin Nederland & België
STAPELKORTINGENBestel 2+ producten en ontvang 10% extra korting

Bestelling en levering

Bestelling en Levering

Momenteel heeft Elevique verschillende opslagplaatsen verspreid over heel de wereld. Om onze artikelen in Nederland en België voor een goede prijs aan te kunnen bieden versturen wij daarom ook vanuit deze opslagplaatsen.

Vanwege deze reden zullen er geen onnodige transport-, opslag- en verpakkingskosten hoeven plaats te vinden wat ervoor zorgt dat we ook het milieu niet overbodig hoeven te belasten.

Omdat we vanuit onze buitenlandse opslagplaatsen sturen en er zeer veel vraag is naar de producten zal de levertijd iets langer zijn. De levertijd bedraagt gemiddeld 7-14 dagen voor Nederland en België.

Niet thuis wat nu?

Ben je niet thuis en heb je een email of briefje ontvangen dan raden we je aan om direct met het verzendbedrijf in contact te komen. Wij kunnen dit immers niet doen omdat jouw naam etc op het pakketje staat. Zodra jij jouw pakketje niet ophaalt bij de carrier (parcelshop) dan vergeld het retourrecht.

Je krijgt altijd een trackingnummer via de mail door ons toegezonden. Daarom ben je zelf verantwoordelijk om de status te bekijken van je pakketje. Is er iets niet duidelijk? Stuur ons dan een e-mail en wij helpen jou dan verder! De verzendbedrijven sturen ook e-mails let dus goed op junk of ongewenste emails.

Sommige carriers komen maar 1 keer bij je langs voordat het pakketje bij de parcelshop komt te liggen. De reden hiervoor is omdat de carriers te weinig marge hebben om nog 1x langs te komen. Wees daarom extra alert en probeer zsm het pakketje bij de parcelshop op te halen.

Accepteer jij het pakketje niet aan de deur dan vergeld ook het retourrecht en teruggave van het aankoopbedrag. Je moet het pakketje accepteren en naar ons terugsturen wil je het aankoopbedrag gestort te krijgen.

Altijd GRATIS Verzending

Wij nemen de verzendkosten bij alle bestellingen voor eigen rekening. Alle producten van Lovante worden 100% GRATIS thuis bij jou afgeleverd.

 

Volg je bestelling

Binnen een paar dagen na je bestelling kun je via uw email betalingsbevestiging eenvoudig je pakketje volgen. 

 

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag, kijk daarom eerst even op onze veelgestelde vragen pagina.

OVER ONS

Welkom bij elevique

Bij Elevique verbinden we passie en kwaliteit. Ontdek ons verhaal en toegewijde team, waar klanttevredenheid voorop staat.

ONZE GESCHIEDENIS

Elevique ontsprong aan de gedeelde passie van onze oprichters, doordrenkt met creativiteit en liefde voor design. In een bescheiden werkplaats werd de visie geboren om een unieke winkelervaring te creëren voor liefhebbers van luxe kleding.

VAN WERKPLAATS TOT WEBSHOP

Onze reis evolueerde van een ambachtelijke werkplaats naar een uitgebreide collectie van verfijnde kleding. Met oog voor vakmanschap en een scherp gevoel voor detail, hebben we Elevique uitgebouwd tot dé bestemming voor exclusieve kleding.

ONZE MISSIE | KWALITEIT & SERVICE

Bij Elevique is onze missie duidelijk - het bieden van een zorgvuldig samengestelde selectie kleding die excelleren in zowel kwaliteit als service. .

ONTDEK ONZE COLLECTIE

Ondek onze prachtige collecties.

Bestelling en levering