Gratis verzendingin Nederland & België
STAPELKORTINGENBestel 2+ producten en ontvang 10% extra korting

BETALINGSBELEID

BETALINGSBELEID


Wanneer u klaar bent om uw artikelen te kopen, klikt u op de knop 'Doorgaan naar afrekenen'. Op uw betalingsscherm ziet u het totale bedrag van de artikelen. Voeg uw betaalmethode en factuuradres toe.


Elevique accepteert de volgende betaalmethoden:

○ iDeal

○ Bancontact

○ Visa

○ MasterCard

○ Maestro

○ American Express

Hoe weet ik dat mijn betalingstransactie veilig is?

We zorgen ervoor dat elke creditcardtransactie plaatsvindt in een beveiligde omgeving. Het betalingssysteem van Mall-lane heeft een 128-bits SSL-versleuteling. Je kunt zien dat de transactie is beveiligd als je rechtsonder in je webbrowser een hangslotje ziet. We slaan je creditcardgegevens niet op nadat je bestelling is voltooid. In plaats daarvan worden deze gegevens rechtstreeks naar onze banken gestuurd. U kunt er zeker van zijn dat uw creditcard- of bankrekeninggegevens bij elke aankoop veilig zijn.

CONTACTGEGEVENS:

Handelsnaam: Elevique onder HOCB

Adres: Zinkstraat 24, 4823AD, Breda Nederland

KVK-Nummer: 87313723

BTW nummer: NL004393130B73

Nog vragen? Bekijk onze Veelgestelde vragen

Of neem contact met ons op via Contactpagina

 

OVER ONS

Welkom bij elevique

Bij Elevique verbinden we passie en kwaliteit. Ontdek ons verhaal en toegewijde team, waar klanttevredenheid voorop staat.

ONZE GESCHIEDENIS

Elevique ontsprong aan de gedeelde passie van onze oprichters, doordrenkt met creativiteit en liefde voor design. In een bescheiden werkplaats werd de visie geboren om een unieke winkelervaring te creëren voor liefhebbers van luxe kleding.

VAN WERKPLAATS TOT WEBSHOP

Onze reis evolueerde van een ambachtelijke werkplaats naar een uitgebreide collectie van verfijnde kleding. Met oog voor vakmanschap en een scherp gevoel voor detail, hebben we Elevique uitgebouwd tot dé bestemming voor exclusieve kleding.

ONZE MISSIE | KWALITEIT & SERVICE

Bij Elevique is onze missie duidelijk - het bieden van een zorgvuldig samengestelde selectie kleding die excelleren in zowel kwaliteit als service. .

ONTDEK ONZE COLLECTIE

Ondek onze prachtige collecties.

BETALINGSBELEID