Gratis verzendingin Nederland & België
STAPELKORTINGENBestel 2+ producten en ontvang 10% extra korting

Veel gestelde vragen

RETOUR & TERUGBETALINGEN

U heeft het recht uw bestelling binnen 30 dagen te annuleren en heeft daarnaast nog eens 30 dagen de tijd om de producten te retourneren. Wij zullen het volledige bedrag, minus de verzendkosten voor retourzending, terugbetalen als het product in goede staat wordt ontvangen.

Ja, u draagt ​​de verzendkosten voor het retourneren. Wij raden u aan de retourzending met tracking te verzenden, aangezien wij geen verantwoordelijkheid kunnen aanvaarden voor zoekgeraakte retourzendingen. Raadpleeg onsRETOURBELEIDop de website voor meer informatie over mogelijke retourverzendkosten.

Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, proberen wij deze binnen 5, maar maximaal 14 werkdagen te verwerken. U ontvangt een bevestiging wanneer de verwerking is voltooid.

BETALINGEN

Wij accepteren betalingen via iDeal, Bancontact, visa, mastercard, American Express en Maestro. De beschikbare opties worden tijdens het aankoopproces weergegeven. Houd rekening met ons betalingsbeleid voor meer informatie.

Ja, u ontvangt een factuur per e-mail wanneer uw bestelling is voltooid.

In de meeste gevallen rekenen wij geen extra kosten voor betalingen. Alle kosten worden duidelijk vermeld bij het afrekenen.

BESTELLING & LEVERING

Wij bieden gratis standaard verzending. De levertijd naar Duitsland bedraagt ​​doorgaans 8-15 werkdagen. De totale verwachte levertijd omvat een verwerkingstijd van 2-3 werkdagen en een levertijd van 8-11 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Alle levertijden zijn exclusief douanekosten en eventuele vertragingen. U kunt deze informatie vinden bij het afrekenen of in onzeBestelling & Leveringsbeleid

Nee, momenteel bieden wij alleen binnenlandse verzending aan en geen internationale verzending. Dit zorgt ervoor dat we onze levertijden en klantenservicenormen kunnen handhaven.

Zodra uw bestelling is verzonden , ontvangt u een e-mail met een trackingnummer. Gebruik dit nummer om de status van uw bestelling te volgen op onze Volg uw bestelling pagina.

Als uw bestelling niet zoals verwacht arriveert, kan het 1-2 extra werkdagen duren voor updates. Als de problemen aanhouden, Neem contact met ons op via info@elevique.nl of +31 6 17405023 en wij zullen doen ons best om de status van uw bestelling vast te stellen en u verder te helpen.

FAQ