Gratis verzendingin Nederland & België
STAPELKORTINGENBestel 2+ producten en ontvang 10% extra korting

TERUGBETALINGSBELEID

Belangrijke informatie

  • 30 dagen om retouren aan te melden
  • 14 dagen om terugbetaling te verwerken
  • Klant betaalt voor retourzending
  • Geen proces fee

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na herroeping heb je nog 30 dagen de tijd om je product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van je huis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €8,95 per pakket, raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven. Indien u nu gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Om dit recht uit te oefenen kunt u contact met ons opnemen via info@elevique.nl Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen. 

Stuur een mail naar info@elevique.nl met de reden van retour + een trackingcode & order- of factuurnummer. Terugbetaling vindt plaats via bankoverschrijving na acceptatie van de reden van retournering.


Mocht u binnen 14 dagen geen antwoord van ons hebben ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op +31 6 17405023

 

CONTACTGEGEVENS:

Handelsnaam: Elevique onder HOCB

Adres: Zinkstraat 24, 4823AD, Breda Nederland

KVK-Nummer: 87313723

BTW nummer: NL004393130B73

Nog vragen? Bekijk onze Veelgestelde vragen

Of neem contact met ons op via Contactpagina

OVER ONS

Welkom bij elevique

Bij Elevique verbinden we passie en kwaliteit. Ontdek ons verhaal en toegewijde team, waar klanttevredenheid voorop staat.

ONZE GESCHIEDENIS

Elevique ontsprong aan de gedeelde passie van onze oprichters, doordrenkt met creativiteit en liefde voor design. In een bescheiden werkplaats werd de visie geboren om een unieke winkelervaring te creëren voor liefhebbers van luxe kleding.

VAN WERKPLAATS TOT WEBSHOP

Onze reis evolueerde van een ambachtelijke werkplaats naar een uitgebreide collectie van verfijnde kleding. Met oog voor vakmanschap en een scherp gevoel voor detail, hebben we Elevique uitgebouwd tot dé bestemming voor exclusieve kleding.

ONZE MISSIE | KWALITEIT & SERVICE

Bij Elevique is onze missie duidelijk - het bieden van een zorgvuldig samengestelde selectie kleding die excelleren in zowel kwaliteit als service. .

ONTDEK ONZE COLLECTIE

Ondek onze prachtige collecties.

TERUGBETALINGSBELEID